Avalon papuošalai

Numatomas skaitymo laikas: 1 min
Avalon Jewellery

Avalon Jewellery kuria unikalius, brangius juvelyrinius dirbinius ir vienkartinius išskirtinius savo klientams. Smulkusis amatininkų verslas jau seniai tiekia rinkai išskirtinius aukštos kokybės papuošalus.

Misija

Juvelyrinių dirbinių įmonė mums pranešė, kad ieško aukščiausios klasės pakuočių, kurios būtų ekonomiškos ir parduodamos nedideliais kiekiais. Ji taip pat turėjo būti draugiška pašto dėžutėms.

Mūsų sprendimas

Šiuo atveju mūsų fantastiškas atsarginių prekių asortimentas buvo puikus sprendimas, o „Avalon Jewellery“ galėjo greitai gauti pakuotę, išsiųsdami kitą dieną. Mūsų sandėlyje esančių prekių asortimentas buvo idealus sprendimas, nes jas buvo galima užsisakyti nedideliais kiekiais ir greitai išsiųsti kitą dieną.

Verslas pasirinko mūsų metalines pakuotes, nes norėjo užtikrinti, kad jų gaminiai atitiktų aukščiausios klasės klientų lūkesčius. Taip pat informavome, kad metalinės pakuotės suteiks papildomos apsaugos visiems skelbiamiems daiktams.

Šetlando avių vilna buvo įdėta į pažymėtas skardines, kad papuošalai būtų saugūs viduje ir padidintų rankų darbo juvelyrinių dirbinių pojūtį.

 

Avalono atsakymas:

"Kaip ilgą laiką patenkintas "Tinware Direct" klientas, galiu pasakyti, kad paslauga buvo nepriekaištinga, per daugelį metų nebuvo praleistų pristatymų ir rekomenduočiau juos be išlygų visiems, kurie ieško. už patikimą ir geros kainos skardos tiekėją .“


tau taip pat gali patikti Peržiūrėti visus

Sustainability: protecting the environment

Tvarios pakuotės pasirinkimas: pagrindinis žingsnis siekiant išsaugoti planetą

Tai neperdėta: teisingi pakavimo sprendimai gali labai paveikti mūsų aplinką. Nesvarbu, ar esate smulkaus verslo savininkas, ar MVĮ dalis, jūsų pasirinkimas yra svarbus. Nors perėjimas prie LED apš...

Repurposed clip lid packaging

Išlaisvinkite potencialą: 8 kūrybiški būdai pakeisti mūsų pakuotę

Sukūrėme įdomių pakuočių perdirbimo idėjų, kuriomis galite pasidalinti su savo klientais.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Sužinokite 10 gudrybių, kaip sužavėti klientus savo gaminio pakuote

Sužinokite išskirtinio pakuotės dizaino pasirinkimo paslaptis.