Campbells trapios tešlos pyragas

Numatomas skaitymo laikas: 1 min
Cambells Shortbread classic car packaging

Iššūkis

Campbells trapius pyragus gamina nuo 1830 m. ir yra seniausia kepykla Škotijoje. Kaip paveldo prekės ženklas, įmonė daugiausia dėmesio skiria aukščiausios kokybės trapių pyragų kūrimui dovanų rinkai ir eksportuoja savo gaminius į visą pasaulį.

Campbells rūpinasi, kad sukurtų daugybę unikalių trapių tešlos produktų linijų. Ji mano, kad pati pakuotė yra neatsiejama viso vartotojų patrauklumo dalis. Skardinių dizainas yra būdingas individualiai auditorijai, o „Tinware Direct“ bendradarbiavo su Campbells, kad sukurtų visus jo asortimentus nuo „His & Her“ kolekcijos iki naujoviškos autobusų skardos.

Cambpells classic car shortbread tin.
Campbells 3D embossed tin packaging.

Mūsų sprendimas

Gali būti naudojama gilaus 3D įspaudimo technika, kad pakuotė suteiktų judėjimo pojūtį. „Campbells“ klasikinių automobilių kolekcijai naudojome šį gilų įspaudą, kad kiekvienas automobilis važiuotų į priekį, kad pasitiktų jus iš pakuotės.

Prabangaus skardinių asortimento klasikinis dizainas su sodriomis spalvomis ir ryškiomis reljefomis daro gaminį apčiuopiamą, kviečia vartotojus paliesti ir padeda skardinėms išsiskirti ant lentynos pardavimo vietoje.

Unikalus Campbells skardinių dizainas ir daugkartinio alavo naudojimo galimybė skatina vartotojus pirkti ir rinkti visas produktų linijas.

 Campbells Shortbread atsakymas:

„Kaip ilgą laiką patenkintas Tinware Direct klientas, galiu pasakyti, kad paslauga buvo nepriekaištinga, per daugelį metų nebuvo praleistų pristatymų, todėl rekomenduočiau juos be išlygų visiems, kurie ieško patikimas ir geros kainos skardos tiekėjas.“

Embossed tin packaging for Campbells Shortbread.

tau taip pat gali patikti Peržiūrėti visus

Sustainability: protecting the environment

Tvarios pakuotės pasirinkimas: pagrindinis žingsnis siekiant išsaugoti planetą

Tai neperdėta: teisingi pakavimo sprendimai gali labai paveikti mūsų aplinką. Nesvarbu, ar esate smulkaus verslo savininkas, ar MVĮ dalis, jūsų pasirinkimas yra svarbus. Nors perėjimas prie LED apš...

Repurposed clip lid packaging

Išlaisvinkite potencialą: 8 kūrybiški būdai pakeisti mūsų pakuotę

Sukūrėme įdomių pakuočių perdirbimo idėjų, kuriomis galite pasidalinti su savo klientais.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Sužinokite 10 gudrybių, kaip sužavėti klientus savo gaminio pakuote

Sužinokite išskirtinio pakuotės dizaino pasirinkimo paslaptis.