Žibintų žvakės

Numatomas skaitymo laikas: 1 min
Lantern Candles

Misija

Lantern Candles yra JK įmonė, kuri buvo pradėta pardavinėti fantastišką kvapiųjų, veganiškų sojų vaško žvakių asortimentą. Įmonės savininkė Jane kuria žvakes ir kiekvienam parduodamam produktui garantuoja išskirtinį kokybės standartą.

Džeinė pradėjo savo verslą po to, kai lankė žvakių gaminimo klasę, kurioje rado savo aistrą. Norėdama parduoti savo naujus produktus klientams, ji turėjo rasti tinkamą žvakių skardos pakuotę, kuri būtų ekonomiška, patvari, tvari ir graži.

Lantern Candles, candle tin with gift bag.
Latern Candles Blueberry Vanilla Crush scented candle in a lever lid tin.

Mūsų sprendimas

Iš pradžių Džeinė išbandė stiklą, tačiau greitai suprato, kad šis nėra pakankamai patvarus ir gana sunkus, o tai padidino transportavimo išlaidas. Norėdami išspręsti šias problemas, ji pasirinko metalo gaminį, kuris atvedė ją į mūsų komandą. Pateikėme daugybę pavyzdžių, kad ji galėtų rasti tobulą metalinę pakuotę savo gaminiui. Po išsamių tyrimų Jane pasirinko svirtinę skardą. Naudodama šį produktą ji sulaukė fantastiško atsakymo iš savo klientų.

Džeinės atsakymas:

„Alavo žvakė“ yra tokia populiari, o amatų mugėse, kuriose dalyvauju, visada sulaukiu teigiamų atsiliepimų. Mano klientams tai patinka, taip pat ir aš. Tai mano kvapiosios žvakės išlieka šviežios, kol to norisi. jas apšviesti, o kartu su mano produktų etiketėmis atrodo nuostabiai. Dėkojame, Tinware Direct, kad padėjote formuoti mano įmonę"

Gorgeous Grapefruit candle tin by Lantern Candles

tau taip pat gali patikti Peržiūrėti visus

Sustainability: protecting the environment

Tvarios pakuotės pasirinkimas: pagrindinis žingsnis siekiant išsaugoti planetą

Tai neperdėta: teisingi pakavimo sprendimai gali labai paveikti mūsų aplinką. Nesvarbu, ar esate smulkaus verslo savininkas, ar MVĮ dalis, jūsų pasirinkimas yra svarbus. Nors perėjimas prie LED apš...

Repurposed clip lid packaging

Išlaisvinkite potencialą: 8 kūrybiški būdai pakeisti mūsų pakuotę

Sukūrėme įdomių pakuočių perdirbimo idėjų, kuriomis galite pasidalinti su savo klientais.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Sužinokite 10 gudrybių, kaip sužavėti klientus savo gaminio pakuote

Sužinokite išskirtinio pakuotės dizaino pasirinkimo paslaptis.