Pembrukšyro paplūdimio maisto įmonė

Numatomas skaitymo laikas: 1 min
The Pembrokeshire Beach Food Company

Pembrokeshire Beach Food Company specializuojasi tiekiant klientams naujoviškus produktus, kurių nėra niekur kitur rinkoje. Tiksliau, jie siekia sukurti vietinius jūros gėrybių produktus, kurie gražiai atspindėtų viską, ką klientai mėgsta ir supranta pajūryje.

Misija

Bendrovė norėjo įsigyti pakuotes, kurios atitiktų jų Captain Cat's Môr prieskonius – produktą, kurį „Marks & Spencers“ labai norėjo tiekti sandėlyje.  Pakuotė taip pat turi būti tvari ir etiškai pagaminta.

Mūsų sprendimas

Žinojome, kad svarbu sukurti skardą, kuri puikiai atitiktų unikalų įmonės pardavimo pasiūlymą. Mūsų pačių tvarumo ir etikos politika taip pat jau atitiko įmonės reikalavimus.

Kadangi produktas turėjo būti laisvas skardos viduje, pakuotė turėjo būti sandari. Mes pasirinkome svirties dangtį ir pateikėme nurodymus, kai Pembrokeshire sukūrė savo pirmąjį metalinės pakuotės gaminį. Pavyzdžiai buvo pagaminti tam, kad įmonė galėtų rasti tinkamą spalvą ir išbandyti skardą prieš pradedant ją gaminti.

Pembrokeshire Beach Food Company atsakymas:

„Klientų aptarnavimas, kurį gaunate iš Tinware, yra išskirtinis, galite pasitikėti, kad jie padarys viską, ką gali dėl jūsų ir jūsų produkto, ir jie informuos jus, kas vyksta kiekviename žingsnyje. .“


tau taip pat gali patikti Peržiūrėti visus

Sustainability: protecting the environment

Tvarios pakuotės pasirinkimas: pagrindinis žingsnis siekiant išsaugoti planetą

Tai neperdėta: teisingi pakavimo sprendimai gali labai paveikti mūsų aplinką. Nesvarbu, ar esate smulkaus verslo savininkas, ar MVĮ dalis, jūsų pasirinkimas yra svarbus. Nors perėjimas prie LED apš...

Repurposed clip lid packaging

Išlaisvinkite potencialą: 8 kūrybiški būdai pakeisti mūsų pakuotę

Sukūrėme įdomių pakuočių perdirbimo idėjų, kuriomis galite pasidalinti su savo klientais.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Sužinokite 10 gudrybių, kaip sužavėti klientus savo gaminio pakuote

Sužinokite išskirtinio pakuotės dizaino pasirinkimo paslaptis.