5 pakavimo problemos, kurios gali pakenkti jūsų verslo apžvalgoms

Numatomas skaitymo laikas: 2 min
Biscuit tin on glass table with a white background.

Daugiau nei 80 % klientų peržiūrės atsiliepimus prieš įsigydami produktą internetu. Nesvarbu, ar jie naršo „Google“, socialinę žiniasklaidą ar asmeninius persiuntimus, labai svarbu, kad jie atrastų teigiamą jūsų verslo suvokimą. Štai kodėl svarbu ištirti kai kuriuos klausimus, kurie gali pakenkti vartotojų nuomonei.

Panašiai kaip ir pristatymo atveju, klientai gali turėti didelių problemų su jūsų įmone, jei pasirinkta pakuotė neatitinka jų lūkesčių. Štai keletas dažniausiai pasitaikančių nusiskundimų, kuriuos turėtumėte spręsti.

Klaidinga rinkodara 

Vienas geriausių būdų savo gaminiui išskirti – pritaikyti pakuotę. Tai galite padaryti naudodami spaudinius, etiketes ir įvairias kitas dizaino funkcijas. Tačiau jei nuspręsite ištirti šią galimybę, svarbu įsitikinti, kad vaizdai ar pranešimai atitinka viduje esantį gaminį. Pavyzdžiui, jei naudojate prekės atvaizdą pakuotės išorėje, jis turi atitikti viduje esančią informaciją.

Sugadinti daiktai 

Didelė klientų nuoskauda yra tai, kad prekės pristatomos sugadintos. Taip dažnai atsitinka, nes naudojama pakuotė nėra tinkama daiktams laikyti. Kai kuriais atvejais tai reiškia, kad nepanaudojote pakankamai medžiagos. Kitais atvejais problema gali kilti dėl pristatymo įmonės, tačiau tai vis tiek atsispindės jūsų prekės ženkle. Štai kodėl metalinės pakuotės, tokios kaip skardinė, yra populiarus pasirinkimas. Jis sujungia plieno stiprumą su alavo grožiu.

Sunku atidaryti 

Prieinamumas yra dar vienas svarbus veiksnys, į kurį visada turėtumėte atsižvelgti renkantis ar kuriant naujo produkto pakuotę. Jei jūsų pakuotę sunku atidaryti, klientai bus nusivylę ir susierzinę. Tai tiesa, net jei jūsų parduodamas produktas yra visiškai fantastiškas. Yra daug būdų, kaip užtikrinti, kad jūsų pakuotę būtų lengva atidaryti. Pavyzdžiui, jei naudojate stovinčius maišelius, įsitikinkite, kad jie yra su plyšimo anga.

Nubodus arba paprastas

Taip pat galite pastebėti, kad jūsų pakuotė yra per nuobodu arba paprasta. Tai ypač svarbu gaminiams, kurių estetika yra patrauklumo dalis. Pavyzdžiui, galite parduoti žvakes. Žvakės dažniausiai perkamos kaip dovanos šventiniu laikotarpiu. Tokiu atveju klientai dažnai tikisi, kad pakuotė bus graži. Žvakių skardinės pakuotės yra puikus būdas pasiekti tokį poveikį ir užtikrinti, kad jūsų gaminys sukurs tinkamą įspūdį.

Nepamirškite, kad didelė dalis jūsų klientų dalinsis mėgstamų pakuočių vaizdais. Taigi, jums naudinga būti kūrybiškiems ir turintiems vaizduotę pasirenkant dizainą.

Per didelis

Šiais laikais klientai labiau rūpinasi aplinka. Visų pirma tūkstantmečiai planetos apsaugą laiko svarbiausiu prioritetu. Tai reiškia, kad jie nenori pirkti produktų, kuriuose švaistomos medžiagos arba naudojami dideli kiekiai popieriaus ir kartono. Vietoj to turėtumėte įsitikinti, kad jūsų pakuotė atitinka parduodamos ar pristatomos prekės dydžius.

Kaip matote, jūsų pakuotės pasirinkimas gali turėti didžiulį poveikį klientų suvokimui. „Tinware Direct“ specializuojasi sandėliuojant ir kuriant pakuotes, kurias dievins visi vartotojai. Susisiekite su mūsų komanda šiandien ir sužinokite, kaip galime padėti pasiekti rinkodaros tikslus.


tau taip pat gali patikti Peržiūrėti visus

Sustainability: protecting the environment

Tvarios pakuotės pasirinkimas: pagrindinis žingsnis siekiant išsaugoti planetą

Tai neperdėta: teisingi pakavimo sprendimai gali labai paveikti mūsų aplinką. Nesvarbu, ar esate smulkaus verslo savininkas, ar MVĮ dalis, jūsų pasirinkimas yra svarbus. Nors perėjimas prie LED apš...

Repurposed clip lid packaging

Išlaisvinkite potencialą: 8 kūrybiški būdai pakeisti mūsų pakuotę

Sukūrėme įdomių pakuočių perdirbimo idėjų, kuriomis galite pasidalinti su savo klientais.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Sužinokite 10 gudrybių, kaip sužavėti klientus savo gaminio pakuote

Sužinokite išskirtinio pakuotės dizaino pasirinkimo paslaptis.