Ekologiška kosmetikos pakuotė

Numatomas skaitymo laikas: 2 min
Eco-friendly Packaging For Cosmetics - Tinware Direct

Kosmetika yra svarbi daugelio žmonių gyvenimo dalis. Ką darytumėte, jei jūsų mėgstamiausia kosmetika būtų plastikinėje pakuotėje? O kaip reaguotumėte, jei jūsų mėgstamiausias produktas būtų daugkartinio naudojimo pakuotėse? Ar tai paskatins jus pirkti iš naujo? Tai yra kažkas, ką įmonės per pastaruosius kelerius metus turėjo permąstyti.

Taigi, kas yra ekologiška pakuotė?

Ekologiška pakuotė – tai pakuotė, kuri laikui bėgant mažina savo poveikį aplinkai. Tai gali įvykti keliais būdais, pavyzdžiui, dėl sudedamųjų dalių, gamybos proceso ir pakartotinio naudojimo.

Daugelis iš mūsų buvo auklėjami „sumažinti, naudoti pakartotinai, perdirbti“. Šiandien labai svarbu, kad verslas atspindėtų šias vertybes. Aplinkai ir didinti ekologiškų klientų lojalumą prekės ženklui.

Ar metalinės pakuotės yra tvarios?

Metalas yra lengvas, patvarus, puikiai tinka perdirbti ir saugus naudoti. Aliuminis yra kosmetikos pakuočių nugalėtojas ir, skirtingai nei daugelis kitų medžiagų, metalas gali būti perdirbamas amžinai, nepakenkiant ar nereikalaujant pridėtinės ar naujos žaliavos perdirbimo procese. Aliuminio lydymosi temperatūra taip pat yra žemesnė nei stiklo, todėl jo perdirbimas sunaudoja mažiau energijos.

Kaip perjungti?

Kai nuspręsite pereiti prie ekologiškų pakuočių, reikia atsižvelgti į daugybę dalykų!

Pakeitimas į ekologiškesnę kosmetikos pakuotę nebūtinai turi būti susijęs su didžiuliu įmonės prekės ženklo keitimu, tai tiesiog paprastas naudojamos medžiagos koregavimas. Kol naudotojo patirtis yra tokia pati, jungiklis gali būti toks mažas. Naujos ekologiškos pakuotės pristatymas gali būti puikus laikas paskatinti vartotojus bendrauti su jūsų kosmetikos gaminiais pasitelkiant rinkodaros taktiką, pvz., pavyzdžius.

Dalykai, kuriuos turėtumėte apsvarstyti kaip verslą: 

  • Efektyvumas – įsitikinkite, kad pakuotė tinka jūsų produktui.
  • Išbandykite gaminį – užsisakykite pavyzdį, čia Tinware Direct siūlome pavyzdžius savo klientams.
  • Nuoseklumas – išsaugokite klientus išlaikant naudojimo paprastumą ir efektyvumą.

Šie patarimai turėtų padėti jums priimti sunkų sprendimą pereiti prie ekologiškų pakuočių.

Svarbiausias veiksnys yra įsitikinti, kad rasite tinkamą prekę. Turime nuostabių pavyzdžių, kuriuos galime greitai pristatyti jūsų adresu, o tai leis jums atsipalaiduoti.

Kaip galime padėti?

Čia, Tinware Direct, esame patyrę, kad būtų galima užpildyti metalines dėžes, kartoninius vamzdelius, pagal užsakymą pagamintas skardas ir vamzdelius. Mes galime padėti jums rasti tobulą pakuotę jūsų verslui, imantis BET KOKIO projekto. Joks projektas mums nėra per mažas ar per didelis.

Jei norite gauti daugiau informacijos arba pagalbos renkantis tinkamą kosmetikos gaminių pakuotę, susisiekite su mumis.


tau taip pat gali patikti Peržiūrėti visus

Sustainability: protecting the environment

Tvarios pakuotės pasirinkimas: pagrindinis žingsnis siekiant išsaugoti planetą

Tai neperdėta: teisingi pakavimo sprendimai gali labai paveikti mūsų aplinką. Nesvarbu, ar esate smulkaus verslo savininkas, ar MVĮ dalis, jūsų pasirinkimas yra svarbus. Nors perėjimas prie LED apš...

Repurposed clip lid packaging

Išlaisvinkite potencialą: 8 kūrybiški būdai pakeisti mūsų pakuotę

Sukūrėme įdomių pakuočių perdirbimo idėjų, kuriomis galite pasidalinti su savo klientais.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Sužinokite 10 gudrybių, kaip sužavėti klientus savo gaminio pakuote

Sužinokite išskirtinio pakuotės dizaino pasirinkimo paslaptis.