Ar laikas tyrinėti lanksčią pakuotę?

Numatomas skaitymo laikas: 2 min
Is It Time To Explore Flexible Packaging?

Vienas iš pagrindinių jūsų verslo tikslų turėtų būti, kad jūsų paslauga būtų kuo patogesnė vartotojui. Jei ieškote, kaip tai padaryti su savo produkto pakuotėmis, galbūt norėsite ištirti lanksčią pakuotę. Lanksti pakuotė tinka bet kokiam produktui ir dažnai tinka pašto dėžutėms. Tai reiškia, kad jums nereikės jaudintis, kad klientas nepraras pristatymo arba turės pasiimti jūsų gaminį prie pat durų.

Populiarus lanksčių pakuočių pasirinkimas – stovintys maišeliai. Kaip rodo pavadinimas, šie maišeliai yra atskirai stovintys, o tai suteikia unikalią ir veiksmingą rinkodaros galimybę. Jie taip pat tinka dideliems svoriams laikyti, yra visiškai pritaikomi ir netgi ekonomiški.

Stovimų maišelių kilmė

Stand Up Pouches iš pradžių sukūrė Louisas Doyenas 1962 m. Doyenas norėjo išrasti lengvesnę alternatyvą stikliniams indams produktams, kuriuos reikia išsaugoti transportuojant. Nors šiuolaikiniai stovintys maišeliai yra panašūs į originalų dizainą, bėgant metams įvyko keletas reikšmingų pokyčių.

Stovimų maišelių raida

Štai kaip stovintys maišeliai arba doypacki vystėsi, kad atitiktų šiuolaikinės vartotojų bazės poreikius.

Ekologiškas

Svarbiau nei bet kada anksčiau, kad bet kokia gaminiams sukurta pakuotė būtų tvari ir lengvai išmeta nepakenkiant planetai. Geros naujienos yra tai, kad stovintys maišeliai yra iš medžiagų, kurios yra visiškai biologiškai skaidžios ir pramoniniu būdu kompostuojamos. Tai reiškia, kad jie visiškai suirs ir netgi gali būti naudingi aplinkiniam dirvožemiui.

Sulenkiamas, bet nesulaužomas

Paminėjome, kad vienas iš pagrindinių lanksčios pakuotės pardavimo taškų yra tai, kad ji lankstosi ir tiks prie bet kokio gaminio. Nors tai tiesa, taip pat verta paminėti, kad šie maišeliai yra atsparūs plyšimui. Jie užtikrins gaminių saugumą transportavimo metu ir tai dar viena priežastis, kodėl jie puikiai tinka tokiam plataus asortimento daiktams.

Naujos funkcijos

Bėgant metams šie maišeliai buvo sukurti su naujomis įdomiomis funkcijomis. Tai apima termiškai uždaromus uždorius ir sandariklius su užtrauktuku. Užtrauktukas taip pat gali būti pagamintas iš biologiškai skaidžių bioplastikų, todėl jums nereikės panikuoti dėl paliktų gabalėlių. Jūs netgi galite įsigyti maišelius su langais, kurie pagaminti iš tos pačios medžiagos. Dėl to doypacks yra labai reprezentatyvus, neprarandant jokios ekologiškos naudos.

Labai universalus

Nors iš pradžių jie buvo skirti greitai gendantiems daiktams, dabar maišeliai naudojami dideliam produktų ir daiktų sąrašui. Pavyzdžiui, jais galima pakuoti drabužius, papildyti miltelius, saldumynus ir dar daugiau. Tereikia rasti tobulo stiliaus stovintį maišelį parduodamai prekei.

Tikimės, kad šis straipsnis padėjo jums sužinoti viską, ką reikia žinoti apie pakavimą stovinčiame maišelyje. Jei manote, kad tai yra tinkamas jūsų gaminio pasirinkimas, turime įvairių maišelių, kuriuos galite ištirti.


tau taip pat gali patikti Peržiūrėti visus

Sustainability: protecting the environment

Tvarios pakuotės pasirinkimas: pagrindinis žingsnis siekiant išsaugoti planetą

Tai neperdėta: teisingi pakavimo sprendimai gali labai paveikti mūsų aplinką. Nesvarbu, ar esate smulkaus verslo savininkas, ar MVĮ dalis, jūsų pasirinkimas yra svarbus. Nors perėjimas prie LED apš...

Repurposed clip lid packaging

Išlaisvinkite potencialą: 8 kūrybiški būdai pakeisti mūsų pakuotę

Sukūrėme įdomių pakuočių perdirbimo idėjų, kuriomis galite pasidalinti su savo klientais.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Sužinokite 10 gudrybių, kaip sužavėti klientus savo gaminio pakuote

Sužinokite išskirtinio pakuotės dizaino pasirinkimo paslaptis.