4 priežastys, kodėl juoda pakuotė yra populiari

Numatomas skaitymo laikas: 2 min
4 Reasons Why Black Packaging Is Trending

Jei ieškote skirtingų tipų pakuočių, skirtų kitam savo produktui rinkoje, svarbu ištirti daugybę pasirinkimų, įskaitant tam tikras spalvas. Juodos pakuotės yra populiari galimybė gamintojams, gaminantiems daugybę produktų. Panagrinėkime, kodėl taip yra, ir kai kuriuos privalumus, kuriuos suteiks noir stiliaus pakuotė.

Keisti nuomonę 

Tyrimai rodo, kad spalvos daro įtaką nuomonei ir emocijoms. Pavyzdžiui, raudona gali sukelti pykčio ir agresijos jausmą, o pastelinės spalvos yra labiau raminančios. Juodos spalvos atveju tai asocijuojasi su rafinuotumu, paslaptingumu, prabanga ir prabanga.

Tai gali padėti sukurti idėją, kad produktas yra brangus ar vertingas. Tai taip pat gali sukelti nuostabą ar intrigą tikslinėje auditorijoje.

Padarykite įspūdį 

Nors juodos pakuotės pastaruoju metu yra populiari galimybė, ji vis dar nėra plačiai paplitusi tam tikrų pramonės šakų, įskaitant kosmetikos sektorių, įmonės. Šio sektoriaus įmonės pasirinks ryškesnes pakuotes, kad atspindėtų sveikatą ir gerovę. Dėl šios priežasties tinkama juoda pakuotė gali padėti bet kuriam prekės ženklui išsiskirti ir padaryti ženklą.

Papasakokite istoriją

Rinkodara – tai istorijos pasakojimas, todėl galite naudoti juodą pakuotę. Pavyzdžiui, juodas buteliukas gali reikšti, kad kosmetikos gaminys yra skirtas naudoti naktį.

Sukurkite tuščią drobę

Vienas galutinis juodos pakuotės pranašumas yra tai, kad ją galima naudoti kuriant tuščią drobę bet kokiam produktui. Tai reiškia, kad galite išvengti kai kurių neigiamų idėjų ar suvokimų, kuriuos žmonės sieja su kitais atspalviais. Tai saugus, minimalaus dizaino pasirinkimas bet kuriam jūsų parduodamam produktui.

Juodosios pakuotės pasirinkimas 

Black and Silver Aluminium Bottles

Dabar, kai supratote pagrindinius juodos pakuotės pranašumus, panagrinėkime kai kurias galimas parinktis. Tai apima:

  • Kartoniniai vamzdeliai
  • Aliuminio buteliai
  • Pastovintys maišeliai
  • Kombinuota pakuotė
  • Dovanų skardinės
  • Žvakių skardinės 

Visos šios didmeninės pakavimo galimybės galimos su juodu dizainu. Šio atspalvio derinimas su tam tikro tipo pakuotėmis suteikia pagrindinių privalumų.

Pavyzdžiui, juodi buteliai pakels bet kokį prekės ženklą ir sukurs prabangų vandens pagrindu pagamintų produktų įvaizdį. Tai apima kremus, kosmetiką ir net gėrimus.

Stand Up Pouches yra universalus pasirinkimas daugybei sausų maisto produktų, o juodas dizainas padeda išsiskirti vaizdams ir tekstui. Tai gali padaryti jūsų gaminius patrauklesnius ir patrauklesnius.

Juodos žvakių skardos yra stilingas pasirinkimas, kuris puikiai dera prie šiuolaikinio interjero. Jie taip pat primena žmonėms naktį, o tai dar vienas pavyzdys, kaip juodos pakuotės gali padėti jums sukurti istoriją apie jūsų gaminius.

Arba kaip apie juodą dovanų skardą? Juoda dažnai plačiai siejama su paslapties idėja. Taigi, jei pasirinksite šią parinktį, galėsite įsitikinti, kad žmonės nori sužinoti, kas paslėpta viduje.

Tikimės, kad šis straipsnis buvo informatyvus ir įdomus. Svarstote, ar juoda pakuotė gali būti tinkamas pasirinkimas jūsų produktui ar jūsų prekės ženklui? Čia, Tinware Direct, turime puikų didmeninės juodos spalvos pakuočių pasirinkimą.


tau taip pat gali patikti Peržiūrėti visus

Sustainability: protecting the environment

Tvarios pakuotės pasirinkimas: pagrindinis žingsnis siekiant išsaugoti planetą

Tai neperdėta: teisingi pakavimo sprendimai gali labai paveikti mūsų aplinką. Nesvarbu, ar esate smulkaus verslo savininkas, ar MVĮ dalis, jūsų pasirinkimas yra svarbus. Nors perėjimas prie LED apš...

Repurposed clip lid packaging

Išlaisvinkite potencialą: 8 kūrybiški būdai pakeisti mūsų pakuotę

Sukūrėme įdomių pakuočių perdirbimo idėjų, kuriomis galite pasidalinti su savo klientais.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Sužinokite 10 gudrybių, kaip sužavėti klientus savo gaminio pakuote

Sužinokite išskirtinio pakuotės dizaino pasirinkimo paslaptis.