Populiariausi maisto prekių ženklai pristato naują tvarią pakuotę

Numatomas skaitymo laikas: 2 min
Pringles crisps

Tvari pakuotė tapo pagrindiniu verslo aspektu rengiant naujų ir senų produktų rinkodaros strategijas. Todėl nenuostabu, kad 2024 m. pagrindiniai prekių ženklai keičia savo pakuotes, kad būtų ekologiškesnės.

Pringles

Pringles neseniai paskelbė, kad pristatė naujus perdirbamus vamzdelius savo gaminiams. Šiuo metu išskirtinai parduodamas Didžiosios Britanijos prekybos centre „Tesco“, tikimasi, kad pakuotės kitose parduotuvėse pasirodys vėliau visus metus. Ant pakuotės yra popierinis pagrindas, kuris pakeičia originalų metalinį dizainą. Dėl originalios pakuotės prekės ženklas buvo paskelbtas vienu prasčiausių maisto produktų gamintojų dėl perdirbamumo 2017 m. Naujiems vamzdeliams prireikė 86 mln. GBP investicijų į naujas prekės ženklo technologijas.

Bendrovė praneša, kad šiais metais tikisi parduoti 48 mln. „Tesco“ vamzdžių. Pakuotė yra ne tik tvaresnė, bet ir išlaiko traškučius šviežius ir apsaugo juos nuo lūžimo.

Flora

Flora yra dar vienas maisto tiekėjas, kuris imasi veiksmų, kad 2024 m. būtų tvaresnis. Įmonė pristatė naują popierinę pakuotę savo augalinės kilmės produkcijai, kuri, kaip manoma, yra pirmoji pasaulyje. Nulinės plastikinės talpyklos yra atsparios alyvai, vandeniui ir lengvai perdirbamos. „Flora“ patronuojanti įmonė „Upfield“ konteinerius vertina kaip žingsnį link iki 2030 m. pakeisti net du milijardus plastikinių konteinerių. Verslo teigimu, tai padės sumažinti plastiko atliekų daugiau nei 25 000 tonų.

Upfield taip pat siekia, kad iki 2025 m. pakuotė būtų tinkama kompostuoti namuose. Verslo teigimu, pakeitimui reikėjo ketverių metų plėtros.

Mūsų perspektyva

2024 m. renkantis arba kuriant produktų pakuotes tvarumas turėtų būti jūsų pageidavimų sąrašo viršuje.

Tai svarbu, nesvarbu, ar ketinate pakeisti esamo produkto dizainą, ar ruošiatės išleisti į rinką visiškai naują produktą.

Įmonės, norinčios ieškoti tvaresnių pakuočių pasirinkimų, turi keletą galimybių. Kraftpopieriaus pakeliama maišelio pakuotė yra kompostuojama ir bus naudinga aplinkiniam dirvožemiui, kai suirs. Lanksti pakuotė puikiai tinka pašto dėžutės pristatymui ir gali būti naudojama supakuoti daugybę produktų, įskaitant miltelius, saldainius, sausainius ir net drabužius.


tau taip pat gali patikti Peržiūrėti visus

Sustainability: protecting the environment

Tvarios pakuotės pasirinkimas: pagrindinis žingsnis siekiant išsaugoti planetą

Tai neperdėta: teisingi pakavimo sprendimai gali labai paveikti mūsų aplinką. Nesvarbu, ar esate smulkaus verslo savininkas, ar MVĮ dalis, jūsų pasirinkimas yra svarbus. Nors perėjimas prie LED apš...

Repurposed clip lid packaging

Išlaisvinkite potencialą: 8 kūrybiški būdai pakeisti mūsų pakuotę

Sukūrėme įdomių pakuočių perdirbimo idėjų, kuriomis galite pasidalinti su savo klientais.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Sužinokite 10 gudrybių, kaip sužavėti klientus savo gaminio pakuote

Sužinokite išskirtinio pakuotės dizaino pasirinkimo paslaptis.