Greitesnis pristatymas jau yra!

Numatomas skaitymo laikas: 2 min
Van delivering product packaging

Tinware Direct nuolat ieškome būdų, kaip galėtume pagerinti savo paslaugas visiems klientams. Per pastaruosius metus sunkiai dirbome, ruošdami naują centrinę savo verslo vietą Nyderlanduose. Prieš oficialiai atidarydami sandėlio duris Naujaisiais metais, norėjome pasidalinti, ką šis pokytis reikš ateinantiems mėnesiams. 

 

Dutch warehouse exterior

Kodėl darome šį pakeitimą? 

Vienas iš mūsų pagrindinių iššūkių ir pagrindinių tikslų yra užtikrinti, kad visada pristatytume greičiausią pristatymą savo klientams, nepaisant jų buvimo vietos. Nesvarbu, ar pristatote naują produktą, ar ieškote naujos pakuotės geriausiai parduodamai prekei, greitas pristatymas visada yra didžiausias prioritetas. Turime daugybę klientų visoje Europoje, o naujasis sandėlis yra puikioje vietoje, kad galėtume teikti geresnes paslaugas ir greitesnį sprendimą. 

Pažangiausia, ekologiška sandėlio patalpa aprūpinta viskuo, ko reikia mūsų gerbiamai logistikos komandai, kad procesai išliktų veiksmingi ir efektyviai sumažintų apyvartos laiką. 

Koks kitas žingsnis? 

Mūsų komanda nori kuo greičiau pristatyti prekes iš naujos Europos vietos. Per šį pereinamąjį laikotarpį klientai, pateikę užsakymus nuo gruodžio 18 d. iki sausio 8 d., gali vėluoti nuo 1 iki 3 savaičių. Dėl šios priežasties raginame visus klientus, kuriems reikia skubių pristatymų sausio mėn., užsakymus atlikti iki šios datos. 

 

New Dutch warehouse interior

Kaip tai bus jums naudinga ilgalaikėje perspektyvoje?  

Naujas persikėlimas į centrinę vietą leidžia mūsų logistikos komandai užtikrinti greitesnį pristatymo laiką visoje Europoje. Kai šis pakeitimas bus visiškai pradėtas, mūsų metalinės, skardos ir stovinčios pakuotės gaminiai į duris, biurus ir sandėlius pasieks greičiau nei bet kada anksčiau. Nuo sausio vidurio nauji pristatymo laikai: 

  • 1 darbo diena – Liuksemburgas, Lichtenšteinas, Nyderlandai 
     
  • 2 darbo dienos – Austrija, Belgija, Prancūzija, Vokietija 
     
  • 3 darbo dienos – Italija 
     
  • 4 darbo dienos – Bosnija, Bulgarija, Kroatija, Čekija, Estija, Vengrija, Latvija, Lietuva, Lenkija, Portugalija, Slovakija, Slovėnija, Ispanija. 
     
  • 5 darbo dienos – Danija, Suomija, Airija, Norvegija, Serbija ir Juodkalnija, Švedija, Šveicarija, Rumunija 
     
  • 6 darbo dienos – Graikija 

Tinware Direct norime visada judėti į priekį ir, kur tik įmanoma, tobulinti savo paslaugas. Mūsų naujojo sandėlio Olandijoje durų atvėrimas yra kitas žingsnis šioje kelionėje.  

Jei turite daugiau klausimų apie šią įdomią plėtrą arba norite pradėti pakavimo projektą su mūsų ekspertų komanda, nedvejodami susisiekite šiandien. 

 


tau taip pat gali patikti Peržiūrėti visus

Sustainability: protecting the environment

Tvarios pakuotės pasirinkimas: pagrindinis žingsnis siekiant išsaugoti planetą

Tai neperdėta: teisingi pakavimo sprendimai gali labai paveikti mūsų aplinką. Nesvarbu, ar esate smulkaus verslo savininkas, ar MVĮ dalis, jūsų pasirinkimas yra svarbus. Nors perėjimas prie LED apš...

Repurposed clip lid packaging

Išlaisvinkite potencialą: 8 kūrybiški būdai pakeisti mūsų pakuotę

Sukūrėme įdomių pakuočių perdirbimo idėjų, kuriomis galite pasidalinti su savo klientais.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Sužinokite 10 gudrybių, kaip sužavėti klientus savo gaminio pakuote

Sužinokite išskirtinio pakuotės dizaino pasirinkimo paslaptis.