Naujo pomėgio radimas

Numatomas skaitymo laikas: 2 min
Finding A New Hobby - Tinware Direct

Jei šalti, tamsūs rytai ir ilgos sausio naktys jus liūdina ir vargina, galbūt laikas išbandyti naujus pomėgius? Turite turėti pramogą, kuri jus džiugina; paverskite tą pramogą mažu verslu!

Kaip pradėti naują hobį, kad įveiktumėte sausio mėnesio bliuzą?

Momentas, kai vaškas vėl sukietėja, yra toks malonus. Su vašku galite padaryti daug smagių dalykų, pavyzdžiui, pasigaminti lūpų balzamą, kosmetiką ir žvakes.
Jei kas nors iš šių dalykų jus domina, pasinaudokite vėsiais žiemos vakarais. Jei norėtumėte pradėti mažą verslą, netgi galėtumėte pasipelnyti iš savo pomėgių – daugelis žmonių netgi parduoda socialiniuose tinkluose!

Žvakių gamyba Dabar, kai čia žiema, negaliu negalvoti apie žvakes. Manau, kad tai susiję su ramybe ir komfortu, kurį jie suteikia zonoje, kurioje jie yra apšviesti ir kvepia.

Žvakes galima lengvai pasigaminti namuose; Jums tereikia šiek tiek vaško, o visa kita priklauso nuo jūsų. Norėdami pradėti, ištirpinkite vašką švarioje žvakių skardoje. Kai vaškas suskystėja, pradėsite dalyvauti procese, nes tai labai gydo ir taiso.
Dabar į vašką galite pridėti bet kokios maistinės spalvos ar kvapo, kad žvakė atrodytų gražiai. Po to pritvirtinkite dagtį prie vaško, įpildami į jį daugiau vaško.

Lūpų balzamo paruošimas

Taip pat galite pabandyti pasigaminti kosmetikos, pavyzdžiui, lūpų dažus ir lūpų balzamą. Bičių vaškas, kakavos sviestas ir taukmedžio sviestas yra vieni iš svarbiausių tam reikalingų ingredientų.
Leiskite jiems ištirpti dvigubame katile. Nukėlus keptuvę nuo ugnies, galite įpilti bet kokios spalvos, įpylę bet kokio aliejaus. Naudodami savo paruoštus lūpų dažus ar lūpų balzamą jaučiatės be galo didžiuotis! Jūs netgi galite tai išdalyti savo artimiesiems, kad tinkamai pasinaudotumėte!

Paskutinė mintis!


Ar svarstėte priimti sprendimą dėl ateinančių 2023 m.? Tikimės, kad šis tinklaraštis paskatino jus įtraukti į savo sąrašą naujo pomėgio kūrimą.


tau taip pat gali patikti Peržiūrėti visus

Sustainability: protecting the environment

Tvarios pakuotės pasirinkimas: pagrindinis žingsnis siekiant išsaugoti planetą

Tai neperdėta: teisingi pakavimo sprendimai gali labai paveikti mūsų aplinką. Nesvarbu, ar esate smulkaus verslo savininkas, ar MVĮ dalis, jūsų pasirinkimas yra svarbus. Nors perėjimas prie LED apš...

Repurposed clip lid packaging

Išlaisvinkite potencialą: 8 kūrybiški būdai pakeisti mūsų pakuotę

Sukūrėme įdomių pakuočių perdirbimo idėjų, kuriomis galite pasidalinti su savo klientais.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Sužinokite 10 gudrybių, kaip sužavėti klientus savo gaminio pakuote

Sužinokite išskirtinio pakuotės dizaino pasirinkimo paslaptis.