Weird Beard Oil Co.

Numatomas skaitymo laikas: 1 min
Weird Beard Oil Co. product packaging with a rustic background.

Weird Beard Oil Co. specializuojasi parduodant įvairius produktus iš meškos, įskaitant balzamus ir aliejus. Jie taip pat gamina visus barzdos priežiūros rinkinius. Šeimos verslas yra įsikūręs Karlailyje, Kambrijoje.

Brianas, „Weird Bear Oil Co“ savininkas, daugelį metų bandė įvairius produktus ant savo barzdos, bet niekada nesijautė, kad jie duoda reikiamos naudos. Štai kodėl jis pradėjo kurti savo barzdos gaminius, pagamintus iš geriausių rinkoje esančių aukštos kokybės ingredientų. Visos naudojamos sudedamosios dalys yra ekologiškos, sertifikuotos dirvožemio asociacijos.

 

Iššūkis

Bendrovė gamina aukštos klasės meškų priežiūros produktus mažomis partijomis, kad garantuotų, kad jie visada viršys klientų lūkesčius. Jų gamybos procesas pagrįstas atliekų mažinimu, o aplinkosaugos tikslai yra svarbiausias prioritetas. Dėl šios priežasties bendrovė labai norėjo įsigyti produktų pakuotes, kurios sumažintų jų poveikį aplinkai.

Sprendimas

Ištyręs įvairius pakavimo sprendimus, Brianas nustatė, kad mūsų parduodamos aliuminio skardinės buvo geriausias pasirinkimas dėl savo atsparumo korozijai savybių ir EPE įdėklo, todėl jos puikiai tinka kremams, vaškams ir kitiems vandens pagrindo gaminiams. Jis taip pat nustatė, kad mūsų produktai yra labai ekonomiški.

Brajano atsakymas:

"Aš pasirinkau "Tinware Direct" savo barzdos balzamų pakavimui dėl puikaus klientų aptarnavimo ir fantastiškos gaminių kokybės. Svetainė yra paprasta naudoti ir tikrai informatyvi, todėl man padėjo Aš tikrai džiaugiuosi, kad priėmiau sprendimą, nes „Tinware Direct“ klientų aptarnavimas yra neprilygstamas! Tikrai rekomenduočiau „Tinware Direct“ visiems, kurie ieško fantastiško produkto už puikią kainą


tau taip pat gali patikti Peržiūrėti visus

Sustainability: protecting the environment

Tvarios pakuotės pasirinkimas: pagrindinis žingsnis siekiant išsaugoti planetą

Tai neperdėta: teisingi pakavimo sprendimai gali labai paveikti mūsų aplinką. Nesvarbu, ar esate smulkaus verslo savininkas, ar MVĮ dalis, jūsų pasirinkimas yra svarbus. Nors perėjimas prie LED apš...

Repurposed clip lid packaging

Išlaisvinkite potencialą: 8 kūrybiški būdai pakeisti mūsų pakuotę

Sukūrėme įdomių pakuočių perdirbimo idėjų, kuriomis galite pasidalinti su savo klientais.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Sužinokite 10 gudrybių, kaip sužavėti klientus savo gaminio pakuote

Sužinokite išskirtinio pakuotės dizaino pasirinkimo paslaptis.