Metalinės skardinės: geriausias ES vartotojų pakuotės pasirinkimas

Numatomas skaitymo laikas: 2 min
Heart shaped tin packaging

Kokia pakavimo medžiaga žavi vartotojų fantaziją? Nauja apklausa rodo, kad pakuočių yra linkstama prie metalo, ypač skardos ir aliuminio. Tyrimas, kuriam vadovavo Eviosys, atskleidė, kad 63 % pirkėjų metalines pakuotes laiko ekologiškesniu pakavimo sprendimu, o tai užgožia vyraujančias plastikines pakuotes.


2024 m. dokumentų rinkinys taip pat atskleidžia, kad stulbinantys 90 % Europos įmonių skiria pinigų tvariems pakavimo sprendimams arba juos kruopščiai tikrina.


Kas daro metalinę pakuotę populiariausia tarp klientų?


Iš tvarumo objektyvo metalas užima karūną. Nepaprasti 80 % panaudoto metalo lieka grandinėje ir mažiau tikėtina, kad tai padidins žemyno sąvartynų problemą. Pažymėtina, kad 94% vartotojų pripažįsta, kad metalinės pakuotės privalumai aplinkai lemia jų apsipirkimo pasirinkimą. Tačiau tvarumas yra tik vienas istorijos aspektų.


Metalinės pakuotės taip pat yra labai atsparios, nes užtikrina gaminio saugumą transportavimo metu ir po jo. Vartotojai dažnai atranda alternatyvių metalinių pakuočių panaudojimo būdų – metalinės skardinės dažniausiai naudojamos papuošalų laikymui.


Vizualiai patrauklūs aliuminio ir skardos indai yra akis skaudantys žvilgsniai ir neabejotinai sužadina vartotojų susidomėjimą. Tyrimai rodo, kad prekės, supakuotos į metalinę pakuotę, yra laikomos prabangos prekėmis arba tomis, kurios atitinka aukštesnės kokybės standartus.


Verslo kliūčių įveikimas


Nepaisant akivaizdžių pranašumų, įmonės susiduria su kliūtimis pereidamos nuo kitų rūšių pakuočių, pavyzdžiui, plastikinės taros.


33 % įmonių išlaidos yra pagrindinė kliūtis. Nors metalinės pakuotės yra ekonomiškos, išlaidos neapsiriboja konteineriais. Tokie aspektai kaip klientų švietimas ir rinkodaros iniciatyvos prisideda prie bendrų išlaidų. Kitos įmonės nurodo medžiagų prieinamumą (14 %) ir tiekimo grandinės komplikacijas (19 %) kaip esminius veiksnius keisdamos savo pakuotės nuostatas.


Nepaisant to, žingsnis tvarumo link yra nenumaldomas. Prognozuojama, kad iki 2027 m. 45 % įmonių pereis prie 100 % perdirbamų pakuočių, o iki kito dešimtmečio pabaigos 90 % įmonių imsis šio pokyčio.


Ši tendencija nėra stulbinanti, nes politikos formuotojai, aplinkosaugininkai ir rinkodaros specialistai sutaria, kad tvari pakuotė yra gyvybiškai svarbi siekiant ateities anglies dioksido kiekio mažinimo tikslų.
Kalbant apie perdirbimą, tik dvi medžiagos siūlo neribotą sprendimą: stiklas. ir metalo. Visos kitos medžiagos galiausiai virs atliekomis.


Mūsų išskirtinė metalinė pakuotė


Tinware Direct pristatome platų įvairių dydžių ir dizaino metalinių pakuočių asortimentą. Mūsų aliuminio skardinės, skirtos kosmetikos gaminiams, pvz., kremams, muilams ir tam tikriems maisto produktams laikyti, yra klientų mėgstamiausios.


Arba mūsų skardinės yra puikus pasirinkimas įvairiems produktams, nuo žvakių iki sauso maisto, miltelių, naminių gyvūnėlių ėdalo ir daug daugiau.
Esame įsipareigoję padėti įmonėms visame pasaulyje. visiems sektoriams pereiti į žiedinę ekonomiką su tikrai tvariomis pakuotėmis. Susisiekite su mūsų komanda šiandien ir sužinokite daugiau.


tau taip pat gali patikti Peržiūrėti visus

Sustainable packaging

Supratimas apie tvarią pakuotę: išsamus žvilgsnis

Atraskite viską, ką reikia žinoti apie įvairius tvarios pakuotės tipus.

Image of hand pushing plastic packaging away

Perėjimas nuo plastikinės prie ekologiškos pakuotės: penkių žingsnių vadovas

Atraskite esminius žingsnius, kaip pašalinti plastikines pakuotes iš savo verslo veiklos, ir pritaikykite aplinkai nekenksmingas pakavimo alternatyvas.

Forest with sustainable packaging images

Ekologiška pakuotė yra labai svarbi FMCG įmonėms

Prekiniams ženklams sunku pasiekti savo tvarumo tikslus, todėl FMCG įmonės vis labiau akcentuoja tinkamas pakuotes.